Over Superclean

Kwaliteit

Wij zorgen dat de kwaliteit van schoonmaak goed is, onze mensen zijn geselecteerd op enthousiasme voor het vak en vakmanschap. Ze zijn goed getraind met vakdiploma’s, gefocust, hebben een hospitality-gevoel en leveren kwaliteit.

Als Superclean doen we er alles aan om net dat stapje extra te zetten, zonder extra kosten te maken. Daarom kunnen we een premium schoonmaakservices garanderen met nul klachten. Dit levert u minder gedoe, minder controles, effectievere processen en focus op uw core business op.

Het is effectief voor alle partijen om de schoonmaak in een keer goed te doen en voorkomt extra inzet. We verstaan onder premium schoonmaakservice, een zorgeloze schoonmaakservice voor onze opdrachtgevers.

Onze vakmensen maken het verschil

Superclean selecteert mensen op enthousiasme voor het vak.  Vervolgens zorgt Superclean dat haar medewerkers hun vak goed uit kunnen voeren, fijn kunnen werken en ondersteund worden met de juiste materialen en middelen.

We besteden veel aandacht om onze vakmensen de juiste opleiding, begeleiding en training te geven, zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen in hun vak. Daarnaast ontwikkelen we door en innoveert Superclean de processen zodat de medewerker zo prettig en veilig mogelijk hun vakmanschap kunnen uitvoeren bij onze opdrachtgevers. We kijken altijd naar nieuwe mogelijkheden welke ons vak sneller, slimmer maar ook leuker kunnen maken voor onze opdrachtgevers. We zijn VCA*-gecertificeerd, zowel voor schoonmaak- als glazenwaswerkzaamheden. Daarnaast voldoen we aan alle wettelijke regelgevingen.

Innoveren

Superclean wil zich verder ontwikkelen en maakt het werk voor de medewerkers zo prettig, leuk en effectief mogelijk. Vandaar dat we jaarlijks verbeter- en innovatietrajecten doen.

Juist om het vakmanschap te behouden en de medewerkers van Superclean optimaal te ondersteunen. Eveneens zien we ook dat andere zienswijzes ons kunnen helpen en voor de opdrachtgever prettigere processen opleveren tegen lagere kosten.

Onze diensten

VCA-gecertificeerd

Maximale zekerheid

Eigen hoogwerker

Gekeurd klimmateriaal

Vakdiploma schoonmaker