Specialistische reiniging

Specialistische reiniging

In principe is alle specialistische reiniging mogelijk. Mochten we het niet zelf kunnen, dan huren we hiervoor partijen in en stellen de opdrachtgever hiervan op de hoogte. We dragen zorg dat de schoonmaak op juiste wijze gebeurd.

Grafitti-verwijdering

We zijn gespecialiseerd in het reinigen van grafitti, we hebben de materialen en middelen in huis om grafitti op effectieve wijze te verwijderen.

Reinigen van kunststoffen

Zijn uw kunststof ramen of deuren toe aan een opfrisbeurt, laat ze door Superclean op effectieve wijze reinigen waardoor ze schoon en fris zijn. Dit geeft een nieuwe uitstraling.

Gevelreiniging

Op diverse wijze kunnen gevels worden gereinigd, afhankelijk van de materialen welke toegepast zijn op de buitenwand.

Tapijtreiniging

Heeft u vlekken in het tapijt of heeft de vloerbedekking een opfrisbeurt nodig, dan kunnen we u prima van dienst zijn.

Meubilairreiniging

Superclean kan bureaustoelen of stoffen bekleding van meubilair reinigen zodat deze weer representatief en vlekvrij zijn.

Reinigen van airco’s en luchtbehandelingssystemen

Sinds kort kunnen we ook ondersteuning bieden bij het reinigen van luchtsystemen en airco’s. We hebben de materialen en middelen om dit effectief te kunnen doen.

Superclean heeft om deze schoonmaakwerkzaamheden uit te kunnen voeren de passende materialen, middelen en gediplomeerde medewerkers in dienst. Graag zijn we u van dienst.

Mocht u een specifieke schoonmaak- of reinigingsverzoek hebben, laat het weten.

Onze diensten

VCA-gecertificeerd

Maximale zekerheid

Eigen hoogwerker

Gekeurd klimmateriaal

Vakdiploma schoonmaker